Project Duinwachter Zandvoort

Aan de van Lennepweg in Zandvoort heeft ROW Vastgoed een prachtige locatie verworven. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een bijzonder plan voor circa 108 appartementen (huur en koop), waarvan 32 senioren appartementen in een separaat paviljoen. Voldoende parkeervoorzieningen worden mooi ondergronds gefaciliteerd.

Voor het architectonisch ontwerp is het gerenommeerde bureau Hooyschuur Architecten geselecteerd. De gebouwen krijgen een moderne uitstraling met grote glaspartijen die prachtig afsteken tegen het witte lijnenspel van de borstwering en terrasmuren. Hoewel het hoofdgebouw zeker niet klein is, geven de vele rondingen in de gevels het geheel een zachte uitstraling. De ‘curves’ doen het ook heel goed in combinatie met het golvende duinlandschap, waaraan het project grenst. De uitzichten vanaf de ruim bemeten terrassen zullen echt Zandvoorts zijn: strand, zee en duinen is wat de klok slaat!

In samenwerking met de gemeente Zandvoort gaat hier een echte eyecatcher verrijzen, een grote aanwinst voor de gemeente.