ROW Vastgoed heeft als core business het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige woningen op goede locaties. Hiervoor beschikken wij over een gedreven team van zeer ervaren projectontwikkelaars.

De projecten ontwikkelen wij zelfstandig of in samenwerking met de eigenaar van de grond of gebouwen. Voor grotere projecten wordt samengewerkt met een investeringsmaatschappij. Wij richten ons op zowel nieuwbouw als de herontwikkeling van bestaand vastgoed.

Als u eigenaar bent van één of meerdere gebouwen of grond en u wilt het verkopen, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen dan graag met u de mogelijkheden door waarbij alle opties openstaan. Dat kan variëren van directe verkoop tot meegaan in de (her)ontwikkeling, met als doel een hogere verkoopopbrengst te genereren en een stuk kwaliteit aan de omgeving toe te voegen. U profiteert daarbij van onze specifieke kennis, ons uitgebreide netwerk en inkoopvoordelen.

Bent u benieuwd naar onze ervaring, kijkt u dan naar ons portfolio. Bent u geïnteresseerd in de lopende projecten, kijkt u dan onder projecten.

De door ons ontwikkelde woningen zijn vanzelfsprekend duurzaam. Daarnaast stellen wij ons ten doel om maximaal aan de woonwensen van de toekomstige bewoners te voldoen. Wij kijken pas met trots op onze projecten terug als de mensen, die er wonen, blij zijn met hun woning en woonomgeving!

Otto Wierenga MSc
Algemeen directeur