Project Kingsfort Beverwijk

Aan de Kingsford Smithstraat 106-108 in Beverwijk gaan de twee voormalige gymzalen plaats maken voor een schitterend nieuwbouwplan. De plannen omvatten 32 royale appartementen (102 tot 117 m2) en 4 penthouses (152 tot 164 m2). De architectonische kwaliteit van de gebouwen is hoogstaand. Dit is geen dertien in een dozijn project! Het ontwerp kenmerkt zich door aandacht voor fraaie materialen, en oog voor detail. Onze architect MB architecten heeft in samenspraak met de gemeente Beverwijk iets bijzonders weten neer te zetten!

Per verdieping zijn maximaal 4 appartementen gelegen. Met andere woorden, elk appartement is een hoekappartment. Hierdoor baden de woningen in daglicht en hebben ze allen een (ruim bemeten) hoekbalkon of terras. Het hele gebouw straalt een hoge kwaliteit uit, maar de penthouses zijn wel het summum van luxe! Een enorme living, een dakterras rondom, 2 badkamers, een slaapkamer met badkamer en-suite en een ruime walk-incloset, dat zijn zo maar een paar highlights van deze fantastische woningen. Bij elke woning wordt een privé berging en parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage geleverd.

De verkoop is eind juni gestart.

Project De Landman Hoofddorp

ROW heeft enige tijd geleden de Noord-Hollandse Stolpboerderij ‘De Landman’ aan de hoofdweg in Hoofddorp verworven. Deze stolp uit 1875 is een van de laatste van dit type in de Haarlemmermeer en heeft daarom dit jaar de status van gemeentelijk monument gekregen. In samenspraak met de gemeente en onze architect Hooyschuur is een prachtig plan gemaakt voor een grootschalige renovatie, waarbij deze prachtige stolp in volle glorie wordt hersteld. De boerderij gaat ruimte bieden aan 4 zeer royale en bijzondere woningen, waarbinnen de prachtige karakteristieke spantconstructie middels vides echte eyecatchers zullen worden. Rondom de centraal staande boerderij komen in meerdere eigentijdse ‘schuren’ moderne woningen van het type vrijstaand, twee-onder-een-kap en rijwoning. De nieuwbouw vormt tezamen met de stolpboerderij een heerlijk besloten hofje, met een prachtige gezamenlijke voortuin mét fruitboomgaard.

Project Tudor Gardens Zuid

Met trots presenteren wij u het plan voor 21 prachtige woningen op een schitterende locatie in Hoofddorp-Zuid.  Het betreft een nieuwe fase binnen de “Tudor” – woonwijk, waarbinnen alle woningen zijn ontworpen in de romantische Engelse “Tudor”-stijl. Deze nieuwe aanwinst voor de Tudorwijk kan met recht het neusje van de zalm worden genoemd: Geen rijwoningen, maar louter vrijstaande woningen en geschakelde villa’s zullen hier verrijzen. Een luxe villa-wijkje dus, ruim opgezet en voorzien van veel groen.

Klik hier voor meer informatie over dit project

Project Duinwachter Zandvoort

Aan de van Lennepweg in Zandvoort heeft ROW Vastgoed een prachtige locatie verworven. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een bijzonder plan voor circa 108 appartementen (huur en koop), waarvan 32 appartementen gelabeld voor senioren in een separaat paviljoen. Voldoende parkeervoorzieningen worden mooi ondergronds gefaciliteerd.

Klik hier voor meer informatie over dit project

Project Sternstraat Wormer

Voor de Sternstraat in Wormer, pal tegenover het buitenzwembad, heeft ROW Vastgoed een plan ontwikkeld met 8 ruime eengezinswoningen. Architect Jeroen Hooijschuur heeft een mooi ontwerp gemaakt, dat zich goed voegt in de bestaande omgeving. Een plan met plat dak en grote raampartijen voor veel daglicht. Alle woningen zijn verkocht en de bouw is gestart.

Verantwoordelijk voor de bouw is het gerenommeerde bedrijf Ouwehand Bouw, met wie de kopers een separate aannemingsovereenkomst hebben gesloten. De woningen zijn recent opgeleverd.

Project “De Schans” in Beverwijk

ROW Vastgoed heeft aan de Schans een prachtig perceel in het centrum van Beverwijk verworven. De ligging kan met recht als A-locatie worden betiteld: letterlijk op steenworp afstand van de hoofdwinkelstraat van Beverwijk en enkele loopminuten van het NS-station. Het ontwerp omvat de nieuwbouw van 8 royale eengezinswoningen. Een twee-onder-een-kap en 6 rijwoningen. Architect is Rene v.d. Maten van architectenbureau MB architecten uit Santpoort-Zuid.

Het ontwerp heeft raakvlakken met de populaire jaren ’30 architectuur, brede goten met een ruim overstek, een roodbruine baksteen en de toepassing van roedes in de ramen. Dat laatste is ook gelijk een onderdeel dat de woningen bijzonder maakt, deze roede- en kozijnindeling zal je niet snel ergens anders zo tegenkomen. Daarnaast geven de accenten met wit keimwerk, welke deels de hoeken ‘omlopen’ de woningen een eigentijdse uitstraling! De grootte van de woningen is circa 110 m2 GBO. Verantwoordelijk voor de bouw is Rolvink Bouw uit IJmuiden, met wie de kopers een separate aannemingsovereenkomst hebben gesloten. De bouw is recent afgerond.

Project Creutzberglaan Beverwijk

Voor deze prachtige locatie aan de bekende Creutzberglaan in Beverwijk heeft ROW Vastgoed 6 bijzondere woningen in het luxe segment ontwikkeld. De woningen zijn recent opgeleverd door Bouwbedrijf Rolvink uit IJmuiden met wie de kopers een separate aannemingsovereenkomst hebben gesloten.

Met de voorgevel aan de Creutzberglaan zijn twee 2 prachtige villa’s gebouwd, met een woonoppervlak van 185 m2. Het ontwerp is een afgeleide van de ‘Gooise villa’, wat tot uiting komt in het luxe materiaalgebruik: wit gestucte gevels, rietenkap en prachtig donker houten potdekselwerk.

In het hof zijn 4 heel bijzondere loftwoningen gebouwd. Bijzonder vanwege de moderne architectuur, de royale woonoppervlaktes (ca 165 m2) en percelen en zeker ook het privéhof aan de voorzijde van de woningen. Deze loftwoningen zijn geschikt voor gezinnen, maar zijn levensloopbestendig. Op de begane grond is namelijk optioneel de mogelijkheid van een ruime slaapkamer met badkamer ensuite, waardoor de woning ook erg aantrekkelijk is voor 55 plussers die gelijkvloers willen wonen, maar geen genoegen nemen met een balkon.

Materialisering en detaillering maken het ontwerp. Bijzonder veel glas in combinatie met aluminium kozijnen en gevelbekleding. De voorgevel is daarnaast bekleed met prachtig zwart verduurzaamd hout.

Project Tudor Gardens Hoofddorp

Aan de Hoofdweg te Hoofddorp heeft ROW Vastgoed een locatie van circa 3,5 hectare verworven. De projectlocatie grenst aan de nieuwbouwwijk Tudorpark en gaat hiermee één geheel vormen. Het project omvat de ontwikkeling en nieuwbouw van circa 140 woningen in verschillende segmenten en prijsklassen.

Als architecten zijn geselecteerd: MB Architecten uit Santpoort-Zuid voor de eengezinswoningen en Heren 5 architecten uit Amsterdam voor de huurappartementen. Met de gemeente Haarlemmermeer is medio 2016 een intentieovereenkomst gesloten en is het afgelopen jaar in nauwe samenwerking met de gemeente het Definitief ontwerp tot stand gekomen.

De woningen hebben allen een rijke architectuur, geïnspireerd op de romantische Engelse Tudorstijl. Hier geen rechttoe rechtaan woonblokken, maar een enorme differentiatie in bouwvolumes en veel oog voor detail. De wijk zal luxe gaan uitstralen op alle fronten: beeldschone architectonische ontwerpen, gebruik van hoogwaardige materialen, grote kavels en een bijzondere openbare ruimte met veel groen en romantische kronkelige straatjes.

De 83 koopwoningen van fase 1 zijn recent opgeleverd aan de gelukkige kopers!

Tudor College in Hoofddorp

In Hoofddorp Zuid, nabij de wijk Toolenburg, heeft ROW Vastgoed een prachtig appartementencomplex ontwikkeld. Het gebouw bevat 57 huurappartementen. Alle woningen beschikken over minimaal 1 privéparkeerplaats op het besloten binnenterrein. Voor het ontwerp is het toonaangevende architectenburo Heren 5 uit Amsterdam geselecteerd. Het complex zal aan de rand van Tudorpark verrijzen en daarom is ervoor gekozen om aan te sluiten bij de romantische Tudorstijl van de wijk. Het complex is in zijn geheel verkocht aan woningbelegger Hestia B.V. De bouw, welke de verantwoordelijkheid is van Ouwehand Bouw Katwijk, is 3e kwartaal 2020 gestart.

Appartementen “Brandonhouse” Hoofddorp

In Hoofddorp, fraai gelegen aan het water van de Hoofdvaart heeft ROW Vastgoed een bijzonder gebouw ontwikkeld. 10 bijzonder royale appartementen in de sfeervolle Tudor architectuurstijl met veel traditionele kenmerken. Het appartementengebouw is ontworpen door Van Bergen Architectura.

Het gebouw manifesteert zich tussen twee stijlen. Het bakstenen ‘Voorhuis’ verwijst naar oude bestaande polderboerderijen en het ‘Achterhuis’, de half-timber ‘schuur’, naar de nieuwe achtergelegen Tudorwijk. Door verschillende nokhoogtes en materialisering kenmerken beide bouwwerken hun eigen karakter. Door repetitie in beeld te vermijden behoudt het gebouw zijn kleine schaal, waarbij ieder zijn individuele woning heeft in een grote boerderij.

De woningen zijn erg ruim met een woonoppervlak van 130 tot 240 m2. De bouw, welke de verantwoordelijkheid is van Thunnissen Bouwgroep, is recent afgerond.

Project Horndijk Loosdrecht

Project Horndijk is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woningen is er vrij uitzicht over de meren. Op deze bijzonder mooie locatie ontwikkelt ROW Vastgoed 2 royale villa’s in het topsegment.

De prachtige rietgedekte woningen met een inhoud van circa 1000 m3 zijn ontworpen door gerenommeerd villa-ontwerper Dinant Oude Lenferink van architectenbureau Building Design Architectuur. Niet alleen de woningen zijn royaal, dat geldt zeker ook voor de percelen: wat te denken van een achtertuin van circa 35 meter diep, van waaruit het zicht op de Stille plas ronduit adembenemend is.

De woningen zijn verkocht. De kopers hebben een separate aannemingsovereenkomst gesloten met Bouwbedrijf Lichtenberg. De bouw is inmiddels gestart.

Project ’t Laantje Loosdrecht

Project ’t Laantje is gelegen in het centrum van Nieuw Loosdrecht, aan een rustig, autoluw straatje. Het plan behelst de ontwikkeling van 3 vrijstaande villa’s. Het betreffen woningen in het luxe segment, welke zijn ontworpen door Dinant Oude Lenferink van Building Design Architectuur uit Zenderen.

De woningen zijn verschillend qua architectuurstijl, van romantisch tot modern, maar hebben een aantal kenmerken gemeen: Riet gedekte kap, wit gekeimde bakstenen en antraciet grijzen kozijnen. De percelen zijn royaal, ruim 600 m2 en liggen prachtig: Aan de voorkant kijken de woningen uit op een royaal park en ook de achterzijde biedt volop privacy, omdat er geen directe achterburen zijn. De achtertuinen zijn bovendien gesitueerd op het zonnige Zuid-westen.

De villa’s zijn recent opgeleverd.