Project Kingsfort Beverwijk

Aan de Kingsford Smithstraat 106-108 in Beverwijk gaan de twee voormalige gymzalen plaats maken voor een schitterend nieuwbouwplan. De plannen omvatten 32 royale appartementen (102 tot 117 m2) en 4 penthouses (152 tot 164 m2). De architectonische kwaliteit van de gebouwen is hoogstaand. Dit is geen dertien in een dozijn project! Het ontwerp kenmerkt zich door aandacht voor fraaie materialen, en oog voor detail. Onze architect MB architecten heeft in samenspraak met de gemeente Beverwijk iets bijzonders weten neer te zetten!

Per verdieping zijn maximaal 4 appartementen gelegen. Met andere woorden, elk appartement is een hoekappartment. Hierdoor baden de woningen in daglicht en hebben ze allen een (ruim bemeten) hoekbalkon of terras. Het hele gebouw straalt een hoge kwaliteit uit, maar de penthouses zijn wel het summum van luxe! Een enorme living, een dakterras rondom, 2 badkamers, een slaapkamer met badkamer en-suite en een ruime walk-incloset, dat zijn zo maar een paar highlights van deze fantastische woningen. Bij elke woning wordt een privé berging en parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage geleverd.

De eerste fase, gebouw Queensfort is uitverkocht, verkoop van het 2e blok, gebouw Kingsfort is in oktober gestart.

Project Hoofdweg Hoofddorp

ROW Vastgoed is sinds enige tijd eigenaar van het perceel Hoofdweg 875 in Hoofddorp. Rondom de bestaande villa is een plan ontwikkeld voor de realisatie van 6 luxueuze villa’s. De locatie grenst aan ons gerealiseerde project Tudorgardens en in samenspraak met de gemeente is besloten dezelfde beeldkwaliteit door te voeren. Dit betreft de typerende Engelse Tudorstijl. Met z’n hoge, steile kappen, z’n grote schoorstenen, het vakwerk in de gevels en de roedes in de ramen, zijn de woningen een lust voor het oog. De met riet bedekte daken zorgen voor een zeer luxe uitstraling.

De woningen zijn ontworpen door een van onze huis-architecten: MB architecten uit Santpoort. We verwachten in de loop van het 1e kwartaal van 2022 te starten met de verkoop van dit bijzondere project.

Project De Fruitboerderij Hoofddorp

ROW heeft enige tijd geleden de Noord-Hollandse Stolpboerderij ‘De Fruitboerderij’ aan de hoofdweg in Hoofddorp verworven. Deze stolp uit 1875 is een van de laatste van dit type in de Haarlemmermeer en heeft daarom de status van gemeentelijk monument gekregen. In samenspraak met de gemeente en onze architect Hooyschuur is een prachtig plan gemaakt voor een grootschalige renovatie, waarbij deze prachtige stolp in volle glorie wordt hersteld. De boerderij gaat ruimte bieden aan 4 zeer royale en bijzondere woningen, waarbinnen de prachtige karakteristieke spantconstructie middels vides echte eyecatchers zullen worden. Rondom de centraal staande boerderij komen in meerdere eigentijdse ‘schuren’ moderne woningen van het type vrijstaand, twee-onder-een-kap en rijwoning. De nieuwbouw vormt tezamen met de stolpboerderij een heerlijk besloten hofje, met een prachtige gezamenlijke voortuin mét fruitboomgaard.

Project Tudor Gardens Zuid

Met trots presenteren wij u het plan voor 21 prachtige woningen op een schitterende locatie in Hoofddorp-Zuid.  Het betreft een nieuwe fase binnen de “Tudor” – woonwijk, waarbinnen alle woningen zijn ontworpen in de romantische Engelse “Tudor”-stijl. Deze nieuwe aanwinst voor de Tudorwijk kan met recht het neusje van de zalm worden genoemd: Geen rijwoningen, maar louter vrijstaande woningen en geschakelde villa’s zullen hier verrijzen. Een luxe villa-wijkje dus, ruim opgezet en voorzien van veel groen.

Klik hier voor meer informatie over dit project

Project Duinwachter Zandvoort

Aan de van Lennepweg in Zandvoort heeft ROW Vastgoed een prachtige locatie verworven. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een bijzonder plan voor circa 108 appartementen (huur en koop), waarvan 32 appartementen gelabeld voor senioren in een separaat paviljoen. Voldoende parkeervoorzieningen worden mooi ondergronds gefaciliteerd.

Klik hier voor meer informatie over dit project

Project Tudor Gardens Hoofddorp

Aan de Hoofdweg te Hoofddorp heeft ROW Vastgoed een locatie van circa 3,5 hectare verworven. De projectlocatie grenst aan de nieuwbouwwijk Tudorpark en gaat hiermee één geheel vormen. Het project omvat de ontwikkeling en nieuwbouw van circa 140 woningen in verschillende segmenten en prijsklassen.

Als architecten zijn geselecteerd: MB Architecten uit Santpoort-Zuid voor de eengezinswoningen en Heren 5 architecten uit Amsterdam voor de huurappartementen. Met de gemeente Haarlemmermeer is medio 2016 een intentieovereenkomst gesloten en is het afgelopen jaar in nauwe samenwerking met de gemeente het Definitief ontwerp tot stand gekomen.

De woningen hebben allen een rijke architectuur, geïnspireerd op de romantische Engelse Tudorstijl. Hier geen rechttoe rechtaan woonblokken, maar een enorme differentiatie in bouwvolumes en veel oog voor detail. De wijk zal luxe gaan uitstralen op alle fronten: beeldschone architectonische ontwerpen, gebruik van hoogwaardige materialen, grote kavels en een bijzondere openbare ruimte met veel groen en romantische kronkelige straatjes.

De 83 koopwoningen van fase 1 zijn recent opgeleverd aan de gelukkige kopers!

Tudor College in Hoofddorp

In Hoofddorp Zuid, nabij de wijk Toolenburg, heeft ROW Vastgoed een prachtig appartementencomplex ontwikkeld. Het gebouw bevat 57 huurappartementen. Alle woningen beschikken over minimaal 1 privéparkeerplaats op het besloten binnenterrein. Voor het ontwerp is het toonaangevende architectenburo Heren 5 uit Amsterdam geselecteerd. Het complex zal aan de rand van Tudorpark verrijzen en daarom is ervoor gekozen om aan te sluiten bij de romantische Tudorstijl van de wijk. Het complex is in zijn geheel verkocht aan woningbelegger Hestia B.V. De bouw, welke de verantwoordelijkheid is van Ouwehand Bouw Katwijk, is 3e kwartaal 2020 gestart.

Duitslandlaan 1-A Heemskerk

Recent heeft ROW Vastgoed Duitslandlaan 1-A in Heemskerk verworven. Het gebouw bestaat uit 2 verdiepingen van elk zo’n 700 m2. Het geheel werd al jaren gebruikt door Kenter Jeugdhulp, echter zij kwam te ruim in haar jasje te zitten. Zij kunnen uit de voeten met de begane grond en hierdoor komt de 1e verdieping vrij. Het bestemmingsplan laat wonen op de verdieping toe. We zijn momenteel met onze architect een plan aan het maken voor circa 15 appartementen. Onderdeel van dit plan is het verhogen van het pand met één extra verdieping, welke deels terug komt te liggen, zodat prachtige zonnige dakterrassen ontstaan voor de woningen ontstaan.